Comunicat - Albert Santin

12.01.2021

Analitzant l'actitud del Secretari General del Comitè Central del Partit Comunista dels Comitès Catalans (PCCC) Albert Santin amb la qual ha abandonat el plató de l'Opina Youth en el minut 12 del programa d'avui 12 de gener, la direcció del Youth decideix:

  1. Condemnar les formes i el to del sr Santin en el debat del dia d'avui. El tema de la tertúlia res tenia a veure amb el que ha predicat després el sr Santin fent les afirmacions que ha fet en relació amb les persones en període de pràctiques que treballen a TEVECAT. No era ni el lloc ni el moment i creiem que ha estat un comportament poc adequat i incongruent. Totes les cadenes de televisió tenen convenis de col·laboració amb les universitats i amb les escoles d'estudis per tal de que els becaris aprenguin l'ofici.
  2. Seguir convidant el sr Santin a les tertúlies de l'Opina Youth. La pluralitat segueix sent el pilar fonamental d'aquest programa i el sr Santin és un baluard del que representa el comunisme, una ideologia que volem que segueixi sent representada igual que totes les altres en el programa juvenil més plural per antonomàsia.

Pels qui ho desitgeu, podeu veure el programa ÍNTEGRE aquí