LA VENTANA DE SA PRESS

El passat dilluns ens va deixar el iaio. Moltes vegades havia pensat com arribaria aquest moment, però el que mai m'havia imaginat és que li pogués dedicar un programa. El programa de dilluns va anar per tu, iaio. Sé que estaràs orgullós de mi allà on siguis i que em seguiràs mirant cada tarda. T'estimo.

Este fin de semana el tarraconense Joan Jordi Abentín me ha entrevistado en su canal de Youtube F98 a raíz del éxito creciente del Opina Youth en TEVECAT. He hablado de la paupérrima situación actual que vivimos los y las jóvenes hoy en día en España y cómo esta también ha afectado al mundo del periodismo. También comento mi día...

La direcció de l'Opina Youth emet aquest comunicat després del programa d'avui i la polèmica generada per Twitter arran de la no-presència de Ramon Cotarelo en el 154è capítol del Youth de TEVECAT.

Un caramel llaminer, que segons amb quin prisma el miris et pot semblar més blau, més groc, més taronja o més vermell, però que per fi fa les delicies de la joventut a Catalunya. Un caramel gustós que, després de mesos i mesos d'intens treball, ara comença a treure el cap en el panorama mediàtic català. Un caramel del qual...

Dimecres passat, la Jessica Blasco, estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma, em va entrevistar als estudis de TEVECAT. Us adjunto l'entrevista a continuació:

"La televisió pública de Catalunya passa olímpicament dels criteris d'expertesa pels quals han apostat la resta de grans televisions i prefereix colar la nostradamus Pilar Rahola com la saberuda del coronavirus"

Analitzant l'actitud del Secretari General del Comitè Central del Partit Comunista dels Comitès Catalans (PCCC) Albert Santin amb la qual ha abandonat el plató de l'Opina Youth en el minut 12 del programa d'avui 12 de gener, la direcció del Youth decideix:

"El que pretenia ser una aposta per arribar i atraure a tots aquells joves orfes d'una oferta que s'adeqüés a les seves necessitats ha acabat essent una aposta per la ximpleria, la mediocritat i el malbaratament"